Miksi juhlapaikaksi juuri Jutun Vintti?

29.01.2021

Onko hakusessa juhlapaikka Päijät-Hämeen alueelta? Kerromme 6 hyvää syytä, miksi Jutun Vintti olisi oiva juhlapaikka sinulle ja seurueellesi.

1. Hyvä sijainti

Jutun Vintti sijaitsee viidentoista kilometrin päässä Lahden keskustasta. Matkaa autolla on siis vain n. 20min. Myös lähimmät kaupat ovat reilun viiden kilometrin päässä. Useammat juhlatilat sijaitsevat todella kaukana palveluista, ja ovat täysin peltojen ympäröiminä. Jutun vintin ympärillä on myös paljon kauniita peltoja ja metsikköä, mutta myös muutamia naapuritaloja löytyy.

2. Tunnelmallinen paikka

Tämä juhlapaikka on ennen kaikkea tunnelmallinen, idyllinen ja maalaisromanttinen. Miljöö on maatilamaista, pihapiiristä löytyy lemmikkejä ja vajaan puolen kilometrin päästä hevosaitaukset. Kesäiset auringonlaskut näkyvät upeasti pihalta ja alkusyksystä vastapäisen pellon täyttävät upeat auringonkukat. Sisältä juhlatila puolestaan on kaunista vanhaa puuta, joka tuo paljon tunnelmaa. Sisuksesta löytyy sekä uutta että vanhaa. Jutun vinttiä koristellaan usein juhlia varten erilaisilla valoilla, jotka loistavat kauniisti pimeävinä iltoina. 

3. Rennot vuokranantajat

Yksi hyvä syy on myös se, että vuokranantajat ovat mukavia ja rentoja! Tilan vuokraajat ovat myös joustavia, ja tekevät varmasti parhaansa, että juuri sinun juhlasi onnistuvat hienosti ainakin tilan puolesta. Voit tulla myös katsomaan juhlatilaa paikan päälle ennen varauksen tekemistä, ja juomaan vaikka kahvit!

4. Edullinen hinta

Jos haluat vuokrata juhlatilan yhdeksi vuorokaudeksi, hinta on 300€. Jos puolestaan tarvitset juhliasi tai muuta tilaisuuttasi varten tilan kahdeksi vuorokaudeksi, hinta on vain 200€ enemmän. Varausmaksu vahvistaa tilauksesi. Kysythän lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse!

5. Valokuvaaja juhliin lyhyelläkin varoitusajalla

Sinun ei tarvitse stressata valokuvaajan etsimisestä, sillä meiltä löytyy sellainen omasta takaa. Valokuvaajamme Sara tulee mielellään kuvaamaan juhlia hieman lyhyemmälläkin varoitusajalla. Hän kuvaa paljon henkilökuvia, ja on kuvannut myös useampia juhlia. Instagramista hänet löydät nimellä @sarahenriikkaphotography.

6. Helppo pitää turvavälit

Juhlapaikalla tuoleja ja pöytiä on helppo liikutella paikasta toiseen, ja jos vieraita juhliin on tulossa vähemmän, ylimääräisiä tavaroita on mahdollisuus viedä pois. Jutun Vintti on myös hyvin tilava, joten näin poikkeusoloissakaan ahdasta ei pitäisi tulla. 


© 2020 Juhlatila Jutun Vintti. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!