Juhlapaikan sisätilat

31.12.2020

Tänään blogissa tutustumme Jutun Vintti-juhlapaikan sisätiloihin. Juhlapaikka on tila, josta löytyy pöytiä, tuoleja, kolme loossia, pieni keittiö ja kaksi vessaa. Vieraita juhlatilaan mahtuu 50-60. Tyylillisesti juhlapaikka on haluttu pitää hieman vanhanaikaisena ja tunnelmallisena. 

Jutun Vintti on varsinkin iltaisin hyvin tunnelmallinen paikka, sillä ikkunoita siellä on vain muutama. Valoja on ripustettu pöytien yläpuolille, ja usein juhlia varten tilaa myös koristellaan erilaisilla valoilla ja muilla koristeilla.

Paikka on myös hyvin tilava, sillä pöytiä saa itse liikutella haluamallaan tavalla. Jos vieraita on paljon, pöytiä voi laittaa tasaisesti joka puolelle. Jos vieraita puolestaan on vähemmän, ylimääräiset pöydät usein siirretään keskeltä pois, jotta tilaa jäisi enemmän esimerkiksi tanssimiselle. Jutun Vintistä löytyy myös kauniita puisia tolppia, jotka luo ihanaa tunnelmaa. Niitäkin saa halutessaan koristelle mieleisellään tavalla.

Jutun Vintti toivottaa jokaisella lukijalle oikein ihanaa Uutta Vuotta 2021! Blogipostauksien julkaisu jatkuu tuttuun tapaan myös ensi vuoden puolella kerran kuussa. Otathan meihin yhteyttä, jos haluat kysyä jotain tai olet kiinnostunut tilan vuokrauksesta. 

© 2020 Juhlatila Jutun Vintti. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita